Brompton H3L/RD/BK
Brompton H3L/RD/BK

Brompton H3L/RD/BK

  • Producator: BROMPTON
  • Cod produs: Brompton H3L/RD/BK
  • Disponibilitate: Indisponibil Momentan
  • RON RON

    6.060,00
 
  Cumpara  

Fiecare bicicletă Brompton este construită hand made într-o fabrică din vestul Londrei


Model 2016
Tip Ghidon H
Număr Viteze 3 viteze, rație standard
Versiune L (include apărători și pompă)
Culoare RD/BK= Cadru - Roșu, Extremități - Negru
Material cadru Oțel
Înălțime Șa Standard
Model Șa Brompton
Suspensie Standard
Roți Brompton Kevlar
Iluminat Catadioptrii
Greutate 11,7 kg


Bromptonul este bicicleta ideală pentru oraș.

Poate fi pliată la o dimensiune portabilă și practică devenind astfel extrem de comodă într-un spațiu interior (locuință, birou, restaurant). Acest lucru o face mult mai puțin probabil să fie furată.

Orice bicicletă Brompton se pliază în 10 până la 20 secunde, obţinându-se un pachet de mici dimensiuni. Toate componentele au fost special proiectate pentru acest mod de pliere unic, gândit să ofere protecţie farurilor, cablurilor etc., iar prin plierea în interior a lanţuluişi a pinioanelor, să le ţină pe acestea la distanţă de haine şi bagaje. Roțile mici îi oferă o accelerare rapidă la semafor și o manevrabilitate crescută pe străzile aglomerate. La bicicleta Brompton, la fel de remarcabilă ca pliabilitatea este ţinuta sa de drum. Rigiditatea excelentă a cadrului şi proiectarea de mare precizie permit conversia eficientă a energiei depuse de cilist, asigurând o excelentă manevrabilitate şi viteză, iar ampatamentul de dimensiune standard oferă stabilitate la mersul în viteză.

Este o bicicletă foarte compactă și poate face față oricărui obstacol din oraș, în fiecare zi. Cadru de oțel, anvelope eficiente și rezistente în fața intemperiilor, calitatea înaltă de a construi și un design care a fost rafinat de peste 25 de ani, toate aceastea demostrează că bicicletele Brompton furnizează ani de folosință a ei atât în oraș cât și în afara lui.


Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
Prost           Bun

La Vita e Velo, magazin de biciclete

Unic importator Brompton, Brooks, Pashley și Electra în România

București showroom: str. Emanoil Porumbaru, nr. 72 (zona Aviatorilor)

Facebook