Salonul Bicicletei 2017Salonul Bicicletei, cea mai mare expozitie nationala dedicata industriei si pasionatilor de ciclism, va avea loc in perioada 1 – 2 Aprilie pe o suprafata de peste 15.000 de mp in cadrul complexului Romexpo Bucuresti (C1, C2 si C3).

Acest eveniment aduna la un loc marii producatori nationali, importatorii si magazinele din Romania. Este locul ideal de prezentare si testare in premiera a noilor tipuri de biciclete si accesorii, model 2017.

Pe langa biciclete, accesorii si componente vei gasi: triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice, si multe alte surprize.Pe langa elementul B2C, Salonul Bicicletei are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti, platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

Ziua de 31 martie va fi dedicata 100% industriei.


In cadrul Salonul au loc manifestari si activitati conexe organizate impreuna cu partenerii nostrii: 

- Campionatul International de Bike Polo "Polo is Massive"

- Zona de teste

- Plimbari si Parade

- Bike Trial-uri

- BMX stunt show

- Vintage Bike Expo

- Kids Area

-       Marathon Cycling

- Concursuri si tombole


Lista celor prezenti la SALONUL BICICLETEI 2017 o puteti gasi pe: www.salonulbicicletei.ro

În cadrul Salonului Bicicletei 2017, la standul nostru aveți ocazia de a testa noile modele Brompton 2017 alături de modelele în ediție limitată (All Black 2017 și modelul Nickel).Pentru cei care pun siguranța lor pe bicicletă pe primul loc, în cadrul standului nostru aveți oportunitatea  să testați noile modele de căști Brooks - Island și Harrier.
Pasionaților de Fat-Bike le-am pregătit noul model Electra Fat Lux 7D.Ne găsiți în Pavilionul C1 în toate cele 3 zile ale Expoziției.


Showroom-ul din Emanoil Porumbaru va fi închis în zilele de 1-2-3 Aprilie.

La Vita e Velo, magazin de biciclete

Unic importator Brompton, Brooks, Pashley și Electra în România

București showroom: str. Emanoil Porumbaru, nr. 72 (zona Aviatorilor)

Facebook