Pashley sărbătorește 90 de ani de biciclete construite manual

Pashley sărbătorește 90 de ani de biciclete construite manualPashley Cycles , cel mai longeviv producător de biciclete al Angliei, a lansat două biciclete ediție specială pentru a-și sărbători cea de-a 90-a aniversare.
Departamentul  Pashley Design și cel de Producție au creat " Speed ​​3 ES " și " Roadfinder ES", pentru a comemora activitățile din trecut și cele actuale din ciclism :

Speed 3 ES

Bicicleta Speed ​​3 (Ediție Specială) celebrează anul 1926 , anul în care compania a fost fondată de William ' Rath ' Pashley . Aceasta este inspirată după bicicletele "path racers" (biciclete de track) care erau populare în acel moment și dispune de un cadru tradițional de oțel Reynolds 531 cu aspect de satin negru cu crom și componente din aliaj luminoase . Acestea , împreună cu îmbinările detaliate spectaculos ale cadrului și numărul de înmatriculare clasic , reamintesc în mod deliberat de perioada Art Deco de la mijlocul anilor 1920 . Bicicleta este echipată cu clasicul butuc Sturmey Archerde 3 viteze care, asemenea brand-ului Pashley, a trecut testul timpului . De asemenea, o siglă unică a fost recreată pentru această ediție specială . Bicicleta este disponibilă în dimensiuni de 20,5 ", 22,5 " și 24.5 " (top-tube dublu).

Ediția Specială a Roadfinder-ului dispune de un cadru de Pashley lucrat manual din oțel Reynolds 725 într -un finisaj unic amurg - argintiu , cu un chain-stay lustruit din oțel inoxidabil Reynolds 921. Bicicleta este echipată cu elemente special selectate cum ar fi: angrenaj complet Shimano Ultegra 2x11 mecanic, set de roți Ultegra , șa Brooks C13 cu șine de carbon și ghidon+tijă GB. Prin stilul său clasic completat de componente moderne,  Roadfinder ES arată foarte bine și oferă plăcerea unor plimbări extrem de frumoase . Dimensiuni: 50, 53 , 56 și 59cm. 

Directorul General Pashley, Steven Bell, spune: " Pashley este unic; este una dintre ultimele afaceri de biciclete din Marea Britanie care produce efectiv bicicletele proprii și oferă cea mai largă gamă de modele comparativ cu restul fabricilor Mariea Britanie . Suntem mândri pe bună dreptate produsele noastre , fabrica noastră și angajații noștri. "
Pashley a urmat principiile stabilite de " Rath " Pashley , când a fondat afacerea în 1926 , concentrându-se pe a face produse de o calitate unică , biciclete pentru o gamă largă de clienți, de la consumator către industrie și comerț . Peste 50 de persoane sunt angajate la Stratford - upon- Avon iar compania beneficiază de suportul a peste 95 de furnizori din Marea Britanie pe bază de sub-contractori .

“We recognise our heritage, but we are not stuck in the past, we are continually creating new products for the various markets and customers around the world that we serve.  We are a forward looking business, with a great team of people who are working towards our continued success.”
(Steven Bell)

La Vita e Velo, magazin de biciclete

Unic importator Brompton, Brooks, Pashley și Electra în România

București showroom: str. Emanoil Porumbaru, nr. 72 (zona Aviatorilor)

Facebook