BROMPTON-BUILDER

BROMPTON-BUILDER

CodePen - Sum checkboxes

Material:

 Cadru din oțel + Extremități din oțel       
 Cadru din oțel + Extremități din titan  (Indisponibil momentan!)

Tip Ghidon:
 Model "S"  - (Short) Bicicliștii mai scurți de înălțime vor găsi aceast model destul de pretabil pentru ei, iar cei mai înalți vor sta într-o poziție mai aplecată, sportivă, ceea ce poate fi preferabil dacă biciclistul este obișnuit cu bicicletele de șosea.
 Model "M" - (Medium) Pretabil pentru majoritatea cicliștilor oferind o poziție completă, neutră. Bicicliștii mai scurți de înălțime vor observa că acest model oferă o poziție mai verticală și mai relaxată, iar bicicliștii mai înalți vor observa că acest model oferă o poziție ușor sportivă.
 "H" Type - (High) Forma clasică a ghidonului, la o înălțime ridicată. Cicliștii mai înalți vor descoperi că aceast model le oferă o poziție neutră și oricine mai mic se va simți într-o poziție "șezută", asemănător în stil cu o bicicletă tradițională olandeză.

Număr Viteze:
 2 Viteze - O treaptă pentru plecarea de la semafoare sau urcarea dealurilor și una pentru drum lung. Flexibil, ușor de întreținut și opțiunea cu cea mai mică greutate.
 3 Viteze - Un angrenaj robust cu butuc închis, o alegere excelentă pentru ciclismul de zi cu zi. Cele 3 viteze adaugă aprox. 700g greutății bicicletei.
 6 Viteze - Opțiunea cea mai versatilă pentru cei care doresc să facă plimbări mai lungi cu drumuri provocatoare. Opțiunea cu 6 trepte este cu aproximativ 900g mai grea decât cea cu 2 trepte.

Versiune:
 Versiunea "E"  - Fără apărători de noroi și fără portbagaj. Fără aripi bicicleta arată bine și de asemenea această versiune este cea mai ușoară și mai puțin costisitoare opțiune.
 Versiunea "L"  - Echipare cu apărători de noroi, esențiale pentru vremea ploioasă.
 Versiunea "R" - Echipare cu apărători de noroi și portbagaj. Portbagajul este din aluminiu turnat sub presiune, este echipat cu cabluri elastice și poate gestiona sarcini de până la 10 kg. Designul portbagajului îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de a rula bicicleta pliată fără a fi transportată datorită roților din spate.

Culori diponibile:
 Standard - Negru (Black)-BK, Verde (Racing Green)-RG, Albastru Închis (Tempest Blue)-TM, Roșu (House Red)-HR, Portocaliu (Orange)-OR, Albastru Deschis (Cloud Blue)-CB
 Premium - Cadru doar Lăcuit (Black Laquer-BKLaqg)

Înălțimea Șa:
 Standard - Pentru o lungime interioară a piciorului de max 84cm.  Versiunea cea mai ușoară și scurtă.
 Extinsă - Pentru o lungime interioară a piciorului de 84-89cm. Mai înaltă cu 60mm însă șaua este considerabil mai sus deasupra bicicletei când aceasta este pliată.
 Telescopică - Pentru o lungime interioară  a piciorului de peste 90cm. Oferă o înălțime cu până la 175 mm mai mult decât o tijă standard, dar șaua este cu doar 20 mm deasupra bicicletei pliate.

Model Șa:
 Brompton - Șa Standard Brompton cu tije negre.
 Brompton cu lumină inclusă - Șa standard Brompton + Cat Eye Rapid Mini poziționat sub șa pentru o vizibilitate mai mare în trafic.
 Brooks B17 Special- Șa din piele făcută manual în Marea Britanie.

Anvelope:
 Schwalbe Marathon Racer - 280g - Marathon Racer este cel mai rapid și mai ușoară anvelopă Marathon. Are o grosime bună a benzii de rulare și folosește compusul SpeedGrip pentru cele mai bune caracteristici de utilizare..
 Schwalbe Marathon - 420g - Cea mai dură și mai rezistentă anvelopă. Cauciucul mai dur și banda de rulare mai groasă oferă o rezistență mai mare la rulare decât Marathon Racer, dar permite o deplasare mai îndelungată în timp.
 Schwalbe Kojak - 173g - Oferă rezistență redusă la rulare și un nivel ridicat de aderență, păstrând în același timp protecția împotriva perforării.

Lumini:
 Doar Catadioptrii
 Lumini pe bază de acumulatori pe față și baterii pe spate
 Dinam în butuc - Shutter Precision


Cost Total (RON):  

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.

La Vita e Velo, magazin de biciclete.

Unic importator Brompton, Brooks, Pashley și Electra în România

București showroom: str. Ion Ghica, nr. 4 (Universitate)

Facebook